NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt oplysninger om nye kurser, oplæg og webinarer samt gode råd om risikovurdering og risikohåndtering i sager om vold i nære relationer, stalking og æresrelateret social kontrol.

NYE KURSUSDATOER I KALENDEREN!

Efterspørgslen på certificeringskurserne i risikovurderingsværktøjet SARA-V3 (Spousal Assault Risk Assessment) har vist sig at være stor. Der er derfor nu oprettet to ekstra betalingskurser i henholdsvis Middelfart og København. Kurserne kan frit tilmeldes af både private og offentlige organisationer.

Underviser Pernille Bak er til dagligt leverandør på Socialstyrelsen undervisningsforløb og tidligere instruktør på politiets efter- og videreuddannelse. Hun har således solid undervisningserfaring i brugen SARA-V3 og vil trygt føre dig igennem to dages casebaseret og praksisnær undervisning.

Du kan læse mere om og tilmelde dig certificeringskurset her

DELTAG GRATIS PÅ SOCIALSTYRELSENS UNDERVISNINGSFORLØB I SARA-V3

 

Risikovurderingskurser v/ Pernille Bak er leverandør på Socialstyrelsens undervisningsforløb i den nyeste og udvidede version af risikovurderingsværktøjet SARA-V3, der anvendes til vurdering og håndtering af risikoen for vold i nære relationer.

Undervisningsforløbene er gratis og udbydes 4 gange årligt frem til og med 2024.

Du kan læse mere om undervisningsforløbene her